Om Friluftsjournalen

Med friluftsjournalen vill jag dela med mig av mina bästa tips på utflykter, sevärdheter och friluftsaktiviteter i Södra Sverige. 

Syftet med sidan är att inspirera fler till att ge sig ut på utflykter och prova något nytt. På sidan hittar du både tips på kortare utflyktsmål, som besök till ruiner, övergivna hus, utsiktsplatser eller varför inte ett besök till ett fik som svävar? Du hittar även längre mer utmanande utflykter som en tur med kanoten genom lödde å, vandringar längst med Skåneleden och övernattning i skog och mark.

Sidan är nystartad och kommer kontinuerligt att uppdateras så håll utkik efter nya inlägg och följ mig gärna på Instagram och Facebook.  

Jag är även ambassadör för Kvinnliga Äventyrare som syftar till att inspirera och peppa kvinnor att upptäcka natur och friluftsliv. Att våga utmana sig själv och följa sitt hjärta! Tipsa mig gärna om platser, utflykter eller aktiviteter som du tycker är värt ett besök. Jag älskar att inspireras och åker med nöje till nya ställen som jag ännu inte varit på. 

Skicka ett meddelande till mig här: