Hjälp! Av alla dessa underbara ting, hur ska jag kunna välja?

I helgen är det mycket på gång och jag vet inte helt vad jag ska välja av alla underbara saker.

Imorgon (23 september) är det en skördemarknad i Stadsparken här i Lund. Jag är svag för allt som är närproducerat och drömmen är att kunna odla massor utav ätbara ljuva saker i min egen trädgård en dag. Så självklart är en Skördemarknad mycket lockande.

Vi fortsätter på samma tema för imorgon och på söndag är det även dags för Äppelmarknaden i Kivik! Detta har jag sätt fram emot länge och du kan läsa om mitt tidigare besök till Kiviks musteri här.

På söndag håller även Stenshuvuds nationalpark i en guidad tur där man får lära sig mer om höstens olika tecken. Toppen att kombinera en tur på Äppelmarknaden i Kivik med en vandrings i Stenshuvuds nationalpark, med eller utan guide en väldigt vacker plats.

På söndag är det såklart även dags för ett annat evenemang som jag verkligen sett fram emot. En svampexkursion i Röddinge. Ett ypperligt tillfälle att läsa sig mer om vilka svampar som är ätliga. Jag måste erkänna att jag bara vågar plocka kantareller, resterande svampar är jag för osäker på för att laga mat med.

Utöver detta såg jag via Vandringsbloggens community att de kommer att ha en vandring i Söderåsen med övernattning för den som vill. Verkar ubermysigt och jag älskar verkligen att vandra i Söderåsen. När skulle detta vara då? Självklart denna helg.

Hur ska jag kunna välja?

Läs mer om de olika evenemangen på Facebook

För att komma till alla olika evenemang kan du följa Friluftsjournalen på Facebook. 

Några tips på andra facebookgrupper som jag tycker är bra:

Vandringsgruppen Skåne
Vandringsträning Skåne – Vandringsgruppens community

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *